Ролетни мрежи против насекоми

Ролетните мрежи са най- практичния вариант за предпазване от насекоми. Мрежата не се виляе от външни условия, издържлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни влияния. Те Ви гарантират спокойствие като ефективно Ви защитават от всякaкви летящи насекоми.

Ролетните мрежи не изискват никаква поддръжка, освен елементарно почистване. Рамките на мрежите се произвеждат от алуминиеви профили, което ги прави трайни и устойчиви.

Ролетните мрежи не заемат много място и не пречат. Могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер и характеристики. Поддържаме богата цветова гама.В зависимост от конфигурацията на дадена дограма се предлагат различни решения за тяхното изпълнение.
Ролетна мрежа

Мрежи против насекоми с панти

Осигурете си спойойствие през топлите дни, чрез Мрежи против насекоми с панти. Те са изработени от алуминиева рамка и мрежа от фибростъкло.

Закрепват се към дограмата посредством панти и заключалка. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло, златен дъб, махагон и венге, но е възможно прахово боядисване в цвят по RAL.
Мрежи с панти

Врата мрежа против насекоми с напрегнати панти

Осигурете си спойойствие през топлите дни, чрез Врата мрежа против насекоми с напрегнати панти. Те са изработени от масивни алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло.

Закрепват се към дограмата чрез панти с напрегнати пружини, които автоматично затварят вратата след вас. Допълнително има и монтиран магнит, който държи вратата затворена. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло, златен дъб, махагон и венге, но е възможно прахово боядисване в цвят по RAL.
Мрежи с напрегнати панти

Мрежи против насекоми "Плисе"

Плисето е специфичен модел комарник, който намира приложение при по-големи отваряеми части. С този комарник може да се покрие голяма площ.

Събирането на този модел комарник става в хоризонтално направление, като се прегъва като хармоника, и има възможност да се събере както в левия, така и в десния край на вратата. Събран, комарникът заема минимално място и не пречи на изгледа и преминаването.
Мрежа против насекоми - Плисе
Галерия
Мрежа против насекоми - Плисе Мрежа против насекоми - Плисе